TFFHGD Ferdi Karadoruk, Alican Sağlar ve Emre Kosif'in dernekten ihraç edildiğini açıkladı

TFFHGD, disiplin kurulunun kararıyla Ferdi Karadoruk, Alican Sağlar ve Emre Kosif'in dernek üyeliğinden kesin olarak çıkarıldığını duyurdu.

Yayın Tarihi: 06.10.2026 13:07
Güncelleme Tarihi: 06.10.2026 13:07

TFFHGD Ferdi Karadoruk, Alican Sağlar ve Emre Kosif'in dernekten ihraç edildiğini açıkladı

TFFHGD'den disiplin kararı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) yaptığı yazılı açıklamada, dernek disiplin kurulunun aldığı kararı kamuoyuyla paylaştı.

kararın kapsamı:

Açıklamada, Ferdi Karadoruk, Alican Sağlar ve Emre Kosif'in dernek üyeliğinden kesin olarak çıkarılmalarına (ihraçlarına) karar verildiği ifade edildi.

ne anlama geliyor:

Dernek tüzüğünde yer alan disiplin hükümleri uyarınca alınan ihraç kararları, ilgili kişilerin dernek içindeki üyelik haklarını sonlandırır ve dernek faaliyetlerine katılımlarını engeller. TFFHGD açıklamasında kararın gerekçesi veya sonraki adımlara ilişkin detay paylaşılmadı; kararın uygulanması ve olası itiraz süreçleri derneğin iç prosedürlerine göre şekillenecek.

TÜRKİYE FAAL FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ (TFFHGD): "DİSİPLİN KURULUMUZ TARAFINDAN...

TÜRKİYE FAAL FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ (TFFHGD): "DİSİPLİN KURULUMUZ TARAFINDAN DERNEĞİMİZ ÜYELERİ FERDİ KARADORUK, ALİCAN SAĞLAR VE EMRE KOSİF'İN DERNEK ÜYELİĞİNDEN KESİN OLARAK ÇIKARILMALARINA (İHRAÇLARINA) KARAR VERİLMİŞTİR."

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.