TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu ve TİESF Eşgüdümü
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Kerim Vural, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanı Dursun Gözel'i ziyaret etti. Ziyaret, 8 Kasım’da gerçekleştirilecek kongrede TİESF başkanlığına seçilen Gözel’e hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla gerçekleştirildi.
Engelli Sporunun Gelişimi
TFF’den yapılan açıklamada, ziyarette işitme engelli futbol milli takımı ve liglerle ilgili çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı ifade edildi. Kerim Vural, engelli sporlarının her branşta başarılı olmasını desteklediklerini ve özellikle futbolda yeni başarılar elde etmek için TFF’nin desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Özel Takdim
Ziyaretin sonunda Kerim Vural, Dursun Gözel’e üzerinde isminin yazılı olduğu A Milli Takım forması takdim etti. Bu anlamlı hediye, iki federasyon arasındaki işbirliğini simgelerken, sporda engellilerin yer almasının önemine de vurgu yaptı.