TFF, Dünya Kadınlar Günü'nde 'Empati Gösteri Maçı' Düzenledi

TFF, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 'empati gösteri maçı' düzenleyerek kadın hakemlerinin becerilerini sergiledi.

Yayın Tarihi: 08.03.2025 14:47
Güncelleme Tarihi: 08.03.2025 14:47

TFF, Dünya Kadınlar Günü'nde 'Empati Gösteri Maçı' Düzenledi

TFF'den Kadınlar Günü Etkinliği

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak amacıyla "empati gösteri maçı" düzenledi. Etkinlik, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Takımlar ve Katılımcılar

Gösteri maçında, kadın hakemlerden oluşan "Faul Fırtınası" takımı ile "Düdüğün Prensesleri" takımı karşı karşıya geldi. "Faul Fırtınası" takımında kaptan Asen Albayrak ile birlikte Öznur Fil, Rümeysa Gök, Ayşenur Karakoç, Fatma Özlem Tursun, Arzu Görgün ve Damla Tarkan mücadele etti. "Düdüğün Prensesleri" takımında ise kaptan Melek Dakan ile Melis Özçiğdem, Aysu Toraman, Havva Nur Demir, Hatice Aydın, Neclan Çiçek ve Sedef Altuntepe yer aldı.

Orta Hakem Necla Güngör Kıragası

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, maçın orta hakemi olarak görev aldı. Etkinlik boyunca, her iki takım da futbol becerilerini sergileyerek renkli anlara imza attı.

Mücadelenin sonunda, katılımcılar toplu fotoğraf çekimi ile etkinliği sonlandırdı. TFF, bu tür organizasyonlarla kadınların futboldaki yerini ve önemini vurgulamayı hedefliyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı