TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Estonya Futbol Federasyonu Başkanı Pohlak ile Buluştu

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Estonya Federasyonu Başkanı Aivar Pohlak ile iş birliği projeleri hakkında görüştü.

Yayın Tarihi: 23.03.2025 16:43
Güncelleme Tarihi: 23.03.2025 16:43

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Estonya Futbol Federasyonu Başkanı Pohlak ile Buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Estonya Futbol Federasyonu Başkanı Aivar Pohlak ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. TFF'den yapılan açıklamaya göre, Hacıosmanoğlu, A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi play-off turunda deplasmanda oynayacağı rövanş müsabakası için gittiği Macaristan'da Pohlak ile bir araya geldi.

Görüşme, başkent Budapeşte’de yapıldı ve TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel de toplantıda yer aldı. Uluslararası futbol alanındaki gelişmelerin değerlendirildiği bu görüşmede, iki ülkenin federasyonları arasında iş birliğini geliştirmeye yönelik ortak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Estonya Futbol Federasyonu Başkanı Pohlak’a A Milli Takım forması takdim etti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı