DOLAR
42,88 0%
EURO
50,49 0%
ALTIN
6.251,62 0%
BITCOIN
3.766.136,91 -0,32%

TEM Otoyolu İzmit geçişinde otomobil tır ve tünel duvarı arasında sıkıştı; trafik kısa süre aksadı

TEM Otoyolu İzmit geçişinde iddiaya göre tırın sıkıştırdığı otomobil tünel duvarı ile tır arasında kaldı; yaralanma yok, trafik kısa süre aksadı.

Yayın Tarihi: 28.12.2025 18:33
Güncelleme Tarihi: 28.12.2025 18:50

TEM Otoyolu İzmit geçişinde otomobil tır ve tünel duvarı arasında sıkıştı; trafik kısa süre aksadı

TEM Otoyolu İzmit geçişinde otomobil tır ile tünel duvarı arasında sıkıştı

Kaza Detayları

Kaza, saat 16.15 sıralarında TEM Otoyolu'nun İzmit ilçesi geçişi, İstanbul istikametinde meydana geldi. İddialara göre, sürücüsü M.K. olan 27 HG 806 plakalı tır, aynı yönde seyreden sürücü M.E.Y. yönetimindeki 41 BAU 856 plakalı otomobili tünel duvarına sıkıştırdı.

Çarpışma sonucu otomobil, tünel duvarı ile tır arasında kalarak hurdaya döndü. Olayda yaralanan olmadığı bildirildi.

Müdahale ve Trafik Durumu

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Ekiplerin çalışması ve araçların yoldan kaldırılması sürecinde bölgede trafik bir süre aksadı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından ulaşım normale döndü. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

TEM OTOYOLU’NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE İDDİAYA GÖRE TIRIN SIKIŞTIRDIĞI OTOMOBİL, DUVAR İLE TIR ARASINDA...

TEM OTOYOLU’NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE İDDİAYA GÖRE TIRIN SIKIŞTIRDIĞI OTOMOBİL, DUVAR İLE TIR ARASINDA KALDI. KAZADA YARALANAN OLMAZKEN, ULAŞIM BİR SÜRE AKSADI.

TEM OTOYOLU’NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE İDDİAYA GÖRE TIRIN SIKIŞTIRDIĞI OTOMOBİL, DUVAR İLE TIR ARASINDA...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.