Tekrarı ortaya çıktı: Nevşehir'de kadına tokat atan şüpheli tutuklandı

Nevşehir'de iş yeri önünde bekleyen kadına yüzünden tokat atan, daha önce kasten yaralamadan kaydı bulunan şüpheli, kamera görüntüleriyle tutuklandı.

Yayın Tarihi: 04.11.2026 12:05
Güncelleme Tarihi: 04.11.2026 12:11

Tekrarı ortaya çıktı: Nevşehir'de kadına tokat atan şüpheli tutuklandı

Olayın gelişimi ve güvenlik kamerası kayıtları:

Nevşehir'in Kapucubaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir iş yeri önünde bekleyen S.E. (46), arkasından yaklaşan Tolga Ç. (38) tarafından yüzüne şiddetli bir tokat atıldığını bildirdi. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı; görüntülerde şüphelinin kadının arkasından geldiği, bir anda yüzüne vurduğu ve sonra bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

Mağdurun sağlık durumu:

Olay sonrası hastaneye kaldırılan S.E.'nin sağlık raporunda işitme kaybı tespit edildi. Rapor ayrıca mağdurun hayati tehlikesinin bulunmadığını ve yaralanmasının basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek nitelikte olduğunu kaydetti.

Şüphelinin geçmişi ve adli süreç:

Emniyetteki işlemler sırasında ifadesinde olayı isteyerek gerçekleştirmediğini, kolunun yanlışlıkla çarptığını öne süren Tolga Ç.'nin, daha önce de kasten yaralama suçundan kaydı olduğu ve toplamda 6 suç kaydının bulunduğu bildirildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kamerası görüntüleri ile mağdurun sağlık raporu, soruşturmanın temel delillerini oluşturuyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve adli süreç takip ediliyor.

YAŞADIĞI OLAYIN ARDINDAN KONUŞAN S.E. (ARŞİV)

YAŞADIĞI OLAYIN ARDINDAN KONUŞAN S.E. (ARŞİV)

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!