DOLAR
42,6 -0,06%
EURO
49,68 -0,25%
ALTIN
5.753,29 0,19%
BITCOIN
3.937.231,68 0,66%

Tekkeköy'de silaj makinesi kazasında 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Tekkeköy'de traktöre bağlı silaj makinesinin şaftına kolunu kaptıran 10 yaşındaki Miraç Köse, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 10.12.2025 14:27
Güncelleme Tarihi: 10.12.2025 14:27

Tekkeköy'de silaj makinesi kazasında 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Tekkeköy'de silaj makinesi kazasında 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, ahır önünde çalışan silaj makinesinin şaftına kolunu kaptıran 10 yaşındaki Miraç Köse kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayın ayrıntıları

Kaza, Büyüklü Mahallesi'nde meydana geldi. Büyüklü Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Miraç Köse, ahır önünde traktöre bağlı olarak çalışan silaj makinesinin şaftına kolunu kaptırarak ağır şekilde yaralandı. Babası Kaşif Köse tarafından müdahale edilerek makine durdurulsa da, çocuk ağır yaralı olarak kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Okul ve mahalledeki tepkiler

Acı haber, okulda ve mahallede derin üzüntü yarattı. Miraç'ın sınıf arkadaşları oturduğu sırayı çiçeklerle süsleyip duygu dolu notlar bırakırken, aile yakınlarının evlerinin dış mantolamasında dış cepheye çocuklarının adı olan "Miraç Bey" yazdırdığı öğrenildi. Köse ailesi, evlerinin önünde taziyeleri kabul etti.

Yetkili ve mahalle temsilcisinin açıklamaları

Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal taziye ziyaretinde, "Çok üzgünüz. 10 yaşında çocuğumuzu kaybettik. Allah annesinin, babasının ve tüm yakınlarının yardımcısı olsun. Zor bir olay, sözün bittiği yer" dedi.

Büyüklü Mahallesi Muhtarı İsmet Büber ise, "Dün akşam saat 18.00 gibi üzücü bir olay yaşadık. Arkadaşımızın oğlu Miraç Köse elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Çok sevilen bir çocuktu; okulda, mahallede, ailesinde. Hepimizi derinden üzen bir kayıp" ifadelerini kullandı.

SAMSUN’DA AHIRIN ÖNÜNDE ÇALIŞAN SILAJ MAKİNESİNİN ŞAFTINA KOLUNU KAPTIRAN 10 YAŞINDAKİ MİRAÇ KÖSE...

SAMSUN’DA AHIRIN ÖNÜNDE ÇALIŞAN SILAJ MAKİNESİNİN ŞAFTINA KOLUNU KAPTIRAN 10 YAŞINDAKİ MİRAÇ KÖSE HAYATINI KAYBETTİ.

SAMSUN’DA AHIRIN ÖNÜNDE ÇALIŞAN SILAJ MAKİNESİNİN ŞAFTINA KOLUNU KAPTIRAN 10 YAŞINDAKİ MİRAÇ KÖSE...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!