Uzaklaştırma sona erdi, balkona merdivenle giren genç kendine zarar verdi

Kayseri'de uzaklaştırma kararı sona eren 17 yaşındaki M.Y., merdivenle balkondan eve girip camla kendini yaraladı; polis ikna edip sağlık ekipleri müdahale etti.

Yayın Tarihi: 21.10.2026 11:45
Güncelleme Tarihi: 21.10.2026 11:47

Uzaklaştırma sona erdi, balkona merdivenle giren genç kendine zarar verdi

Uzaklaştırma sona erdi, balkona merdivenle giren genç kendine zarar verdi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, hakkında verilen uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından ailesinin evine balkondan giren 17 yaşındaki M.Y., kendine zarar verdi. Olay, polisin ikna çalışması ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sonlandı.

Olayın gelişimi:

Edinilen bilgiye göre Fatih Mahallesi 2074 Sokak üzerinde yaşayan M.Y. (17) ile babası ve üvey annesi arasında çıkan kavganın ardından mahkemece uzaklaştırma kararı verildi. İddia edilen psikolojik sorunları bulunan M.Y., kararın bitmesinin ardından üvey annesinin bulunduğu eve giremediği için merdivenle balkona yaklaşarak balkon camını kırdı ve ikamete girdi.

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İçeri giren M.Y., elinde cam parçası ile tuvalete kilitlenerek kendine zarar vermeye başladı.

Müdahale ve soruşturma:

Polis ekipleri uzun süren ikna çalışmasının ardından M.Y.'yi bulunduğu yerden çıkardı. Yaralanan genç, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gelişmelerin ardından olayla ilgili Cumhuriyet savcılığı ve emniyet birimleri tarafından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın detayları ve M.Y.'nin sağlık durumu hakkında inceleme sürdüğünü bildirdi.

KAYSERİ’NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE HAKKINDAKİ UZAKLAŞTIRMA KARARININ BİTMESİNİN ARDINDAN BABASININ...

KAYSERİ’NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE HAKKINDAKİ UZAKLAŞTIRMA KARARININ BİTMESİNİN ARDINDAN BABASININ EVİNE MERDİVEN YARDIMI İLE BALKONDAN GİREREK KENDİNE ZARAR VEREN GENÇ ŞAHIS, POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN İKNA EDİLEREK EVDEN ÇIKARILDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.