Tekirdağ'da trafik polisi Figani Garip, kaza sonrası yolu süpürerek sürücü güvenliğini sağladı

Tekirdağ Çorlu'da trafik polisi Figani Garip, kaza sonrası yoldaki cam parçalarını süpürerek sürücülerin güvenliğini sağladı; iki kişi hafif yaralandı.

Yayın Tarihi: 20.05.2026 09:22
Güncelleme Tarihi: 20.05.2026 09:56

Tekirdağ'da trafik polisi Figani Garip, kaza sonrası yolu süpürerek sürücü güvenliğini sağladı

Tekirdağ'da trafik polisi örnek davranış sergiledi

Tekirdağ Çorlu’da, Ergene ilçesinde görevli trafik polisi Figani Garip, yolda biriken cam parçalarını süpürgeyle temizleyerek sürücülerin güvenliğini sağladı.

Kaza ve ilk müdahale

Çorlu Çevre Yolu üzeri, Nusratiye Mahallesi Kurtuluş Caddesi’ne bağlantı sağlayan yan yol mevkiinde dün meydana gelen trafik kazasında minibüs ile otomobil çarpıştı. Olayda iki kişi hafif yaralandı; sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisin müdahalesi ve trafik yönetimi

Bir görev üzerine bölgeden geçen Ergene İlçe Trafik Büro Amirliği ekibi kazaya kayıtsız kalmadı. Ekipte görevli trafik polisi Figani Garip, eline aldığı süpürgeyle yol üzerindeki cam parçalarını temizledi ve trafiği yönlendirerek ekipler gelene kadar araçların kontrollü geçişini sağladı.

Vatandaşlardan takdir

Polisin bu davranışı, olay yerindeki sürücüler ve çevredekiler tarafından büyük takdir topladı.

TRAFİK POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ: SÜRÜCÜLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN SÜPÜRGEYLE YOLU...

TRAFİK POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ: SÜRÜCÜLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN SÜPÜRGEYLE YOLU SÜPÜRDÜ

TRAFİK POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ: SÜRÜCÜLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN SÜPÜRGEYLE YOLU...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.