Tekirdağ'da motosiklet kazasında 17 yaşındaki yolcu hayatını kaybetti

Tekirdağ Süleymanpaşa'da çevre yolunda bariyere çarpan motosiklette yolcu 17 yaşındaki E.U. yaşamını yitirdi; sürücü Y.E.K. hastaneye kaldırıldı, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 06.05.2026 22:27
Güncelleme Tarihi: 06.05.2026 23:00

Tekirdağ'da motosiklet kazasında 17 yaşındaki yolcu hayatını kaybetti

Tekirdağ'da motosiklet kazasında 17 yaşındaki yolcu hayatını kaybetti

Süleymanpaşa Çevre Yolu'nda bariyere çarpma

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Çevreyolu Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki E.U. yaşamını yitirdi.

İddiaya göre İstanbul yönüne seyir halinde olan ve sürücüsü Y.E.K. olan motosiklet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette yolcu bulunan E.U. yola savruldu.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk incelemede genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan sürücü Y.E.K. ise ambulansla Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı; sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından E.U.'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaza haberini alarak olay yerine gelen yakınlarının fenalaştığı ve gözyaşlarına hakim olamadıkları bildirildi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE ÇEVRE YOLUNDA BARİYERE ÇARPAN MOTOSİKLETTE YOLCU OLARAK BULUNAN...

TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE ÇEVRE YOLUNDA BARİYERE ÇARPAN MOTOSİKLETTE YOLCU OLARAK BULUNAN 17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ YAŞAMINI YİTİRDİ.

TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE ÇEVRE YOLUNDA BARİYERE ÇARPAN MOTOSİKLETTE YOLCU OLARAK BULUNAN...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.