Tekirdağ'da güvenlik kamerası kaydetti: kaçan sürücü kısa sürede yakalandı

Tekirdağ Muratlı'da 16 FM 911 plakalı otomobilin elektrikli motosiklete çarpıp olay yerini terk ettiği anlar güvenlik kamerasında; sürücü Ü.Y. kısa sürede yakalandı.

Yayın Tarihi: 06.11.2026 17:19
Güncelleme Tarihi: 06.11.2026 17:23

Tekirdağ'da güvenlik kamerası kaydetti: kaçan sürücü kısa sürede yakalandı

Kaza anı ve kaçış görüntüleri:

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesi İstiklal-Kurtpınar Mahallesi Kırkkepenekli yolu üzerinde meydana gelen kazanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde 16 FM 911 plakalı otomobilin elektrikli motosiklete çarpmasının ardından sürücünün aracını olay yerinde bırakıp elinde eşyalarla yaya olarak uzaklaştığı anlar yer alıyor.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Zafer B., çağrılan sağlık ekiplerince alınarak Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Polis çalışması ve gözaltı:

Güvenlik kamerası kayıtları üzerinden yaptığı çalışmayı derinleştiren polis ekipleri, kaçan otomobil sürücüsünü kısa sürede tespit etti. Gözaltına alınan sürücünün Ü.Y. olduğu belirlenirken, yapılan alkol ölçümünde 0.94 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Olayın görgüye ilişkin kayıtlar ve güvenlik kamerası görüntüleri soruşturma kapsamında delil olarak değerlendirildi.

Görüntülerin önemi ve sürecin ilerleyişi:

Kayıtlarda yer alan kaçış anı, olay yerindeki araç ve hareketlerin soruşturma için kritik bilgi sağladığı belirtildi. Yetkililer, yaralının tedavi sürecinin ve adli işlemlerin takip edildiğini ifade etti.

KAZADA MOTOSİKLET HURDAYA DÖNDÜ.

KAZADA MOTOSİKLET HURDAYA DÖNDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.