Tekirdağ'da Edirne yolu Vakıflar Mahallesi mevkiinde zincirleme kaza: 5 yaralı

Tekirdağ Ergene'de Edirne yolu Vakıflar Mahallesi'nde Pamukkale otobüsü, iki servis aracı ve bir otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 06.08.2026 10:08
Güncelleme Tarihi: 06.08.2026 10:11

Tekirdağ'da Edirne yolu Vakıflar Mahallesi mevkiinde zincirleme kaza: 5 yaralı

Tekirdağ'da Edirne yolu Vakıflar Mahallesi mevkiinde zincirleme kaza: 5 yaralı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Edirne yolu üzerinde seyir halinde olan araçların karıştığı çarpışma sonucu bir yolcu otobüsü yoldan çıkarak araziye girdi.

Olayın gelişimi:

Kaza, Vakıflar Mahallesi mevkiinde Lüleburgaz istikametine hareket eden Pamukkale firmasına ait yolcu otobüsü ile iki servis aracı ve bir otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpışmanın şiddetiyle yolcu otobüsü yoldan çıkarak araziye girdi, diğer araçlarda da hasar oluştu.

Müdahale ve yaralıların durumu:

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahalelerin ardından 5 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi yetkililerden alınacak.

Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme başlatıldı; trafiği etkileyecek çalışmalar ve soruşturma sürüyor.

TEKİRDAĞ'DA EDİRNE YOLU ÜZERİNDE 1 YOLCU OTOBÜSÜ, 2 SERVİS ARACI VE BİR OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI...

TEKİRDAĞ'DA EDİRNE YOLU ÜZERİNDE 1 YOLCU OTOBÜSÜ, 2 SERVİS ARACI VE BİR OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.