Tekirdağ Çorlu'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Çorlu'da Güldalı Sokak–Bülent Ecevit Bulvarı kavşağında otomobil ile motosiklet çarpıştı. F.S. ve A.A.H. yaralandı; görüntüler kamerada, inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 13.05.2026 09:12
Güncelleme Tarihi: 13.05.2026 09:25

Tekirdağ Çorlu'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Tekirdağ Çorlu'da otomobil ile motosiklet çarpıştı

Kavşakta meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı, görüntüler kamerada

Kaza, geçtiğimiz pazar günü Çobançeşme Mahallesi Güldalı Sokak ile Bülent Ecevit Bulvarı yol ayrımında meydana geldi.

Aşevi yönünden gelen bir otomobil ile hastane yönüne seyreden motosikletin ışıklarda çarpışması sonucu motosikletten savrulan F.S. ve A.A.H. yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra her iki kişiyi de ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Kaza anına ait görüntüler çevredeki kameralarca saniye saniye kaydedildi; görüntüler çarpışma anı ile sonrasındaki müdahaleyi belgeledi.

Emniyet ve trafik birimleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı; soruşturma sürüyor.

Öne çıkan bilgiler:

- Yer: Çobançeşme Mahallesi, Güldalı Sokak / Bülent Ecevit Bulvarı yol ayrımı

- Yaralananlar: F.S., A.A.H.

- Müdahale: Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale; ardından ambulansla hastaneye sevk

- Durum: Kazanın görüntüleri kayıt altına alındı; inceleme devam ediyor.

TEKİRDAĞ’DA İKİ KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA KAMERADA

TEKİRDAĞ’DA İKİ KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA KAMERADA

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.