TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Özbekistan'da
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ebu Ali İbn Sina Buhara Devlet Tıp Enstitüsü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine katılmak üzere Özbekistan'a geldi.
Kurtulmuş ve beraberindeki heyeti, Buhara Uluslararası Havalimanı'nda Özbekistan Ali Meclisi Yasama Meclisi Başkanı Nuriddin İsmailov, Türkiye'nin Taşkent Büyükelçisi Ufuk Ulutaş, Buhara Valisi Botir Zaripov ile diğer yetkililer karşıladı.
TBMM Başkanı, Buhara kentindeki mezuniyet töreninde öğrencilere hitap edecek; ayrıca Nuriddin İsmailov ile bir görüşme gerçekleştirecek.
Heyet
Kurtulmuş'un heyetinde şu isimler yer alıyor: AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan (Türkiye-Tacikistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı), AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten (Türkiye-Özbekistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı), MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve YÖK Başkanı Erol Özvar.
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI (TBMM) BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ, RESMİ TEMASLARDA BULUNMAK VE SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ EBU ALİ İBN SİNA BUHARA DEVLET TIP ENSTİTÜSÜ VE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİNE KATILMAK ÜZERE ÖZBEKİSTAN'A GELDİ.