Tavas'ta muhtarlarla dayanışma ve hizmet taahhüdü

Tavas Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen 19 Ekim Muhtarlar Günü programında Kaymakam İsmail Demir, kurum müdürleri ve muhtarlar dayanışma mesajı verdi.

Yayın Tarihi: 19.10.2026 17:26
Güncelleme Tarihi: 19.10.2026 17:26

Tavas'ta muhtarlarla dayanışma ve hizmet taahhüdü

Tavas'ta 19 Ekim Muhtarlar Günü buluşması

Denizli’nin Tavas ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte ilk olarak çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Tavas Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen yemek programında İlçe Kaymakamı İsmail Demir, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, yerel yönetim ile muhtarlar arasındaki dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı.

Çelenk töreni ve programın akışı:

Etkinlik, çelenk sunma töreniyle başladı. Daha sonra belediyenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemek programında katılımcılar bir araya gelerek mahallelerin öncelikli talep ve ihtiyaçlarını paylaştı. Toplantıda kurum temsilcileri ile muhtarlar arasında doğrudan iletişim ve çözüm odaklı yaklaşım öne çıktı.

Tavas belediyesi ve muhtarlar arasında dayanışma:

Tavas Belediye Başkanı yaptığı değerlendirmede, "19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla çelenk sunma törenimizi gerçekleştirdik. Ardından, Tavas Kaymakamı İsmail Demir, kurum müdürleri ve kıymetli muhtarlarımızla belediyemizin ev sahipliğinde düzenlediğimiz yemek programında bir araya geldik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yakından takip eden, hemşehrilerimizin taleplerini bizlere ileten ve ilçemizin gelişimine katkı sunan muhtarlarımızla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duydum. Tavas’ımıza daha iyi hizmet etmek için tüm kurumlarımız ve muhtarlarımızla dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, emekleri ve gayretleri için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum."

DENİZLİ'NİN TAVAS İLÇESİNDE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ....

DENİZLİ'NİN TAVAS İLÇESİNDE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ. TÖRENİN ARDINDAN TAVAS BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE MUHTARLAR ONURUNA YEMEK PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.