Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Tansel Öngel'de Kanal D'nin iddialı dizisi ''Senden Önce'' kadrosuna dahil oldu!

Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, yarından itibaren başlıyor. Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerini paylaştığı dizide, Tansel Öngel de Alp Navruz’un abisi olarak karşımıza çıkacak. Dizinin ilk fragmanı büyük beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 02.01.2024 13:51
Güncelleme Tarihi: 02.01.2024 13:51

Tansel Öngel'de Kanal D'nin iddialı dizisi ''Senden Önce'' kadrosuna dahil oldu!

Tansel Öngel, Kanal D'nin Senden Önce dizisinde oynayacak

Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce, yarından itibaren çekimlere başlıyor. Dizinin ilk fragmanı dün akşam yayınlandı ve izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Kanal D, 2024 yılına Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri, Mahsun Kırmızıgül'ün Güzel Atlar Diyarı ve MF Yapım'ın Taş Kağıt Makas dizileriyle girmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda kendi yapım şirketi D Media'nın imzasını taşıyan Senden Önce dizisi de Kanal D'nin 2024 yılındaki en önemli projelerinden biri. Senden Önce'nin dün akşam yayınlanan ilk fragmanı, Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini paylaştığı dizinin heyecan verici bir hikayeye sahip olduğunu gösterdi.

Tansel Öngel, Alp Navruz'un abisi olacak

Feride Kaytan'ın yönetmenliğini, Başak Angigün'ün senaristliğini yaptığı dizide Alp Navruz, ülkenin en başarılı inşaatçılarından biri olan Hakan Dağıstan karakterini canlandırıyor. Hakan'ın abisi Kaan karakteri için daha önce Ali Gözüşirin'in ismi duyulmuştu. Fakat son anda yapılan değişiklikle Kaan rolü için Tansel Öngel ile anlaşıldı. Tansel Öngel, eşinin ölümüyle yıkılan ve hayata küsen Kaan'ı oynayacak.