Tanoğlu: basın Erzincan’ın gören gözü, işiten kulağı ve haykıran sesi

Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, 24 Temmuz'da basın mensuplarıyla buluşarak özgür ve tarafsız haberciliğin kent kalkınmasındaki önemine vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 31.07.2026 12:29
Güncelleme Tarihi: 31.07.2026 12:29

Tanoğlu: basın Erzincan’ın gören gözü, işiten kulağı ve haykıran sesi

Tanoğlu basın mensuplarıyla bir araya geldi

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Tanoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında düzenlenen programda kentte görev yapan basın temsilcileriyle buluştu. Tanoğlu, gündelik yaşamı ve kamuoyunu doğru bilgilendirmenin basın mensuplarının fedakar çalışmaları sayesinde mümkün olduğunu belirtti.

basının kent kalkınmasındaki rolü:

Tanoğlu, 24 Temmuz'un basından sansürün kaldırıldığı gün olarak özgür basının dönüm noktası olduğunu hatırlatarak, basının yalnızca haber üretmediğini; aynı zamanda Erzincan’ın ekonomik potansiyelinin tanıtılması, toplumsal sorunların görünür kılınması ve kamu ile kurumlar arasında köprü kurulmasında etkin rol oynadığını söyledi. Konuşmasında, "Basınımız; halkımız ile kurumlarımız arasında kurduğu güçlü köprü sayesinde Erzincan’ın gören gözü, işiten kulağı ve haykıran sesi olmuştur." ifadelerine yer verdi.

erzincan tso'nun destek taahhüdü:

Erzincan TSO olarak basın mensuplarının yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Tanoğlu, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi konularında destek sağlayacaklarını aktardı. Kendisinin de Erzincan Gazeteciler Cemiyeti üyesi olduğunu belirterek, gazetecilerin karşılaştığı zorlukları yakından bildiğini ifade etti.

Programın sonunda Tanoğlu, davete katılan basın çalışanlarına teşekkür ederek, Erzincan’da görev yapan tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı. Ayrıca hayatını kaybeden basın emekçilerini rahmetle anarak, tüm basın çalışanlarına sağlık, huzur ve başarılı bir meslek hayatı diledi.

ERZİNCAN TİCARET VE SANAYİ ODASI (TSO) BAŞKANI AHMET TANOĞLU, 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN...

ERZİNCAN TİCARET VE SANAYİ ODASI (TSO) BAŞKANI AHMET TANOĞLU, 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN PROGRAMDA BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.