T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Elvan Kuzucu Hıdır, Anadolu Ajansı'nın düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Hıdır, bu sürecin sadece bir yılın anılarını belgeleyen bir etkinlik olarak değerlendirilmemesi gerektiğini vurguladı.
Hıdır, bu oylamanın; insanlığın ortak duygularını ve deneyimlerini kayıt altına alan önemli bir platform sunduğunu belirtti. Oylama, farklı olayların ve anların insanlar üzerindeki etkisini ortaya koyarken, sosyal bağları güçlendiren bir niteliğe de sahip.
Ayrıca, Hıdır, Anadolu Ajansı’nın yüzyılı aşkın süredir sürdürdüğü bu geleneksel etkinliğin, fotoğraf sanatçılarına ve izleyicilere zengin içerikler sunarak, toplumsal hafızayı canlandırma görevi üstlendiğini dile getirdi.
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan Kuzucu Hıdır, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.