Sungurlu'da husumetlisi tarafından bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı

Sungurlu'da husumetlisi tarafından bıçaklanan M.G., eczaneye sığındı ve Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; şüpheli Z.B. aranıyor.

Yayın Tarihi: 12.05.2026 15:10
Güncelleme Tarihi: 12.05.2026 15:14

Sungurlu'da husumetlisi tarafından bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı

Sungurlu'da bıçaklı saldırı: Yaralı hastaneye kaldırıldı

Olayın ayrıntıları

Çorum'un Sungurlu ilçesi Sunguroğlu Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi'nde, aralarında önceden husumet bulunan M.G. ile Z.B. karşılaştı. İddiaya göre, Z.B., M.G.'yi aracından indiği sırada bıçakladı.

Çevredeki vatandaşların müdahalesi üzerine Z.B. olay yerinden kaçtı. Yaralanan M.G. caddedeki bir eczaneye sığındı ve ihbar üzerine bölgeye sağlık ile polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik çalışmaları

Polis ekipleri, şüpheli Z.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÇORUM'UN SUNGURLU İLÇESİNDE HUSUMETLİSİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN VATANDAŞ YARALANDI.

ÇORUM'UN SUNGURLU İLÇESİNDE HUSUMETLİSİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN VATANDAŞ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.