Sultangazi'de, Zübeyde Hanım Mahallesi 1502 Sokak'ta bulunan bir gecekonduda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, kısa sürede bitişiğindeki reklam tabelası atölyesine sıçradı.
Olayın ardından yapılan ihbar neticesinde, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi. Yangına, Bayrampaşa, Şişli, Gaziosmanpaşa ve Başakşehir ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.
Yangın sonucunda hem gecekonduda hem de atölyede büyük hasar meydana geldi. Her iki yapının da kullanılamaz hale geldiği bildirildi.
Sultangazi'de gecekonduda başlayıp bitişiğindeki reklam tabelası atölyesine sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.