Sultandağı’nda Gazze İçin Hayır Çarşısı Kuruldu

Sultandağı Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sultandağı Şubesi, Selçuklu Kent Meydanı'nda Gazze yararına hayır çarşısı kurdu; gelirler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Yayın Tarihi: 27.11.2025 11:16
Güncelleme Tarihi: 27.11.2025 11:16

Sultandağı’nda Gazze İçin Hayır Çarşısı Kuruldu

Sultandağı’nda Gazze için hayır çarşısı kuruldu

Organizasyon, satışlar ve amaç

Sultandağı Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Sultandağı Şubesi iş birliğiyle ilçede Gazze yararına bir hayır çarşısı düzenlendi. Etkinlik, Selçuklu Kent Meydanında kurulan stantlarda gerçekleştirildi.

Çarşıda, TDV gönüllülerinin hazırladığı çeşitli yiyecekler satışa sunuldu. Satışlardan elde edilecek gelirlerin, ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak üzere toplanacağı duyuruldu.

Yetkililerden açıklama

İlçe Müftüsü Saim Özbakır, çarşıdan elde edilecek gelirin Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirterek destek verenlere teşekkür etti. Yetkilinin açıklaması, organizasyonun yardım amacını ve toplumsal dayanışma vurgusunu öne çıkardı.

Etkinlik, yerel düzeyde yürütülen yardım kampanyalarının sürdürülebilir katkı sağlamaya yönelik bir örneği olarak kayda geçti.

AFYONKARAHİSAR’IN SULTANDAĞI İLÇESİNDE İSRAİL ZULMÜNE MARUZ KALAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI...

AFYONKARAHİSAR’IN SULTANDAĞI İLÇESİNDE İSRAİL ZULMÜNE MARUZ KALAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI KURULDU.

AFYONKARAHİSAR’IN SULTANDAĞI İLÇESİNDE İSRAİL ZULMÜNE MARUZ KALAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.