DOLAR
42,93 -0,02%
EURO
50,58 -0,04%
ALTIN
6.035,98 -1,03%
BITCOIN
3.777.405,45 -1,02%

Sultanbeyli Belediyesi kışa hazır: 300 personel, 60 araç ve 2 bin 500 ton tuz

Sultanbeyli Belediyesi, Ali Tombaş'ın denetiminde; 300 personel, 60 araç ve 2 bin 500 ton tuzla kışa hazır ve 7/24 hizmet verecek.

Yayın Tarihi: 30.12.2025 11:41
Güncelleme Tarihi: 30.12.2025 11:46

Sultanbeyli Belediyesi kışa hazır: 300 personel, 60 araç ve 2 bin 500 ton tuz

Sultanbeyli Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

Sultanbeyli Belediyesi, kış aylarında ortaya çıkabilecek olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Ali Tombaş, saha denetimleri ve personelle bir araya gelerek ekiplerin tam teçhizatla görev başında olacağını söyledi.

Başkan Ali Tombaş sahada denetledi

Başkan Tombaş, yapılan hazırlıkları yerinde inceleyerek planlamaların meteorolojik veriler doğrultusunda şekillendirildiğini belirtti. Tombaş, "300 personelimiz, 60 aracımızla birlikte kışa hazırız. Meteorolojiden gelen bütün bilgilere göre de kendi planlarımızı yapıyoruz. Fen işlerimiz başta olmak üzere tüm belediye personelimiz, birim müdürlerimiz sahada hazır bir şekilde kışı ve karı karşılamaya hazırız," ifadelerini kullandı.

Tombaş ayrıca, Sultanbeyli'nin vatandaşların çağrılarına anında yanıt verebilecek şekilde organize edildiğini vurgulayarak, "7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz" dedi.

Tuz stoku ve buzlanma önlemleri

Kış koşullarında özellikle buzlanmanın risk oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Tombaş, buzlanmaya karşı gerekli stok ve ekipmanların temin edildiğini aktardı. Tombaş, "2 bin 500 ton tuzla ve depolardaki stok tuzlarımızla buzlanmaya karşı hazırız. Sultanbeyli kışı rahat geçirecek, kışın keyfini çıkaracak," diye konuştu.

Belediye yetkilileri, vatandaşların olumsuz bir durumda belediyeye bilgi vermeleri halinde ekiplerin yönlendirileceğini ve çalışmaların koordineli şekilde yürütüleceğini belirtti.

KIŞ HAZIRLIKLARINI YERİNDE DENETLEYİP SAHA PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELEN SULTANBEYLİ BELEDİYE...

KIŞ HAZIRLIKLARINI YERİNDE DENETLEYİP SAHA PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELEN SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ TOMBAŞ, GÜÇLÜ BİR EKİP VE TAM TEÇHİZATLA SAHADA OLACAKLARINI BELİRTTİ.

SULTANBEYLİ BELEDİYESİ, KIŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.