Süleymanpaşa’da Sıla Pehlivanoğlu anıldı: Çelenkler bırakıldı, beyaz balonlar uçuruldu

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 28 Aralık 2024'te motosiklet kazasında yaşamını yitiren Sıla Pehlivanoğlu, kazanın olduğu noktada ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

Yayın Tarihi: 06.01.2026 16:25
Güncelleme Tarihi: 06.01.2026 16:54

Süleymanpaşa’da Sıla Pehlivanoğlu anıldı: Çelenkler bırakıldı, beyaz balonlar uçuruldu

Süleymanpaşa’da Sıla Pehlivanoğlu anma töreni

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, motosiklet kazasında hayatını kaybeden Sıla Pehlivanoğlu için kazanın meydana geldiği noktada anma gerçekleştirildi. Törene ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Kaza ve olay yeri anması

28 Aralık 2024 tarihinde Cumhuriyet Mahallesi Büşra Sokak’ta meydana gelen kazada, Namık Kemal Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi Sıla Pehlivanoğlu’nun kullandığı motosiklet, karşı yönden gelen başka bir motosikletle çarpışmıştı. Ağır yaralanan genç kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Anma programında, Sıla’nın ailesi ve sevenleri olayın yaşandığı alana çelenk ve karanfiller bıraktı. Duygusal anların yaşandığı törende katılımcılar Sıla için gözyaşı döktü ve anılarına saygı gösterdi.

Aile temsili ve çağrı

Aile adına konuşan teyze Ayşegül Arslan Aydın, yaşanan acının hâlâ ilk günkü gibi taze olduğunu belirtti ve olayın önlenebilir bir sorumsuzluğun sonucu olduğuna dikkat çekti. Aydın, benzer acıların yaşanmaması için trafikte daha fazla duyarlılık çağrısında bulundu.

Anma programı, Sıla’nın anısına beyaz balonların gökyüzüne bırakılması ile son buldu. Bu tür anmalar, yerel düzeyde trafik güvenliği bilincinin ve toplumsal duyarlılığın hatırlatılması açısından önem taşıyor.

Davanın duruşma tarihi

Kazaya ilişkin açılan davanın 8 Ocak Perşembe günü saat 10.45’te 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüleceği bildirildi.

TEKİRDAĞ (İHA) - SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE MOTOSİKLET KAZASINDA YAŞAMINI YİTİREN 24 YAŞINDAKİ...

TEKİRDAĞ (İHA) - SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE MOTOSİKLET KAZASINDA YAŞAMINI YİTİREN 24 YAŞINDAKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ SILA PEHLİVANOĞLU, KAZANIN MEYDANA GELDİĞİ NOKTADA AİLESİ VE SEVENLERİ TARAFINDAN ANILDI.

TEKİRDAĞ’IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİ CUMHURİYET MAHALLESİ BÜŞRA SOKAK’TA, 28 ARALIK 2024 TARİHİNDE...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.