Stoilov: Göztepe'nin hücum sorunları Eyüpspor beraberliğinde sürdü

Stoilov, Eyüpspor ile 0-0 biten maç sonrası Göztepe'nin hücumdaki fırsat değerlendirme sorunlarının sürdüğünü ve bitiricilik üzerinde çalışılması gerektiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 27.09.2025 22:07
Güncelleme Tarihi: 27.09.2025 22:07

Stoilov: Göztepe'nin hücum sorunları Eyüpspor beraberliğinde sürdü

Stanimir Stoilov: Göztepe'nin hücum sorunu Eyüpspor beraberliğinde sürdü

Trendyol Süper Lig'in 7. haftası — ikas Eyüpspor 0-0 Göztepe

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında ikas Eyüpspor'la 0-0 berabere kalan Göztepe'de teknik direktör Stanimir Stoilov, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında takımın hücumdaki sorunlarının devam ettiğini belirtti.

Stoilov, takımın savunmada iyi organize olduğunu ancak hücumda değerlendirme problemleri yaşandığını vurguladı: "Hücumda yaşadığımız sıkıntı devam ediyor. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremiyoruz."

Maç boyunca 90 dakika boyunca pozisyonlar yakaladıklarını, ancak son 2-3 dakika içinde duran toplarda rakibe pozisyonlar verdiklerini söyledi. Önde oynayan oyuncuların özgüven ve pozisyon bilgisi açısından gelişime ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Stoilov'un değerlendirmesi, sadece bu maç için değil, kazandıkları karşılaşmalarda da birçok fırsatın kaçırıldığı yönünde oldu: "Kazandığımız maçlarda da birçok fırsatı değerlendiremedik. Bunu geliştirmeliyiz."

Teknik direktör, ekibin antrenmanlara devam ederek bitiricilik ve karar verme yetilerini geliştirmesi gerektiğini belirterek, "Çok iyi bir şekilde çalışmaya devam etmeli ve sonuçlandırmalarda daha iyi olmalıyız." dedi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı