Stantta bizzat üyelik formunu imzalayan Kacır vatandaşlarla buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Afyonkarahisar'da AK Parti standını ziyaret ederek Fatih Yavuz'un üye kaydını bizzat gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 12.08.2026 18:25
Güncelleme Tarihi: 12.08.2026 18:25

Stantta bizzat üyelik formunu imzalayan Kacır vatandaşlarla buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Afyonkarahisar'da AK Parti standını ziyaret etti

Mehmet Fatih Kacır, Afyonkarahisar programı kapsamında partisinin Zafer Kent Meydanı'nda açılan AK Parti standını ziyaret etti. Stantta vatandaşlarla kısa süreli sohbetler gerçekleştiren Kacır, yeni üye kaydı da yaptı.

Stant ziyareti ve kayıt anı:

Standta vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Kacır, Fatih Yavuz isimli yurttaşın üyelik işlemini bizzat üstlendi ve kayıt formunu imzaladı. Kayıt sürecinin bizzat bir bakan tarafından yürütülmesi, stant çalışmasının merkezinde yer aldı.

Vatandaş buluşması ve görüntüler:

Ziyaret sırasında meydana gelen anlar, standta renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti İl Başkanlığı tarafından kurulan stant, hem parti üyeliği işlemlerine hem de saha iletişimine odaklanan bir buluşma noktası olarak işlev gördü. Yetkililer ve bölgedeki katılımcılar, kısa sohbetler ve fotoğraf talepleriyle etkinliği tamamladı.

Bu tür stant ziyaretleri, parti çalışma yöntemlerinin sahada doğrudan sürdürülmesine örnek teşkil ediyor; Kacır'ın katılımıyla gerçekleşen üye kaydı, yerel temasın somut bir görüntüsü olarak kayda geçti.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR, PARTİSİNİN İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN AÇILAN STANDI...

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR, PARTİSİNİN İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN AÇILAN STANDI ZİYARET EDEREK ÜYE KAYDI YAPTI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!