Sorgun'da dijital delillerle yürütülen operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı

Sorgun'da düzenlenen operasyonda Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bilişim ve kredi kartı dolandırıcılığı şüphesiyle U.C.G.'yi gözaltına aldı.

Yayın Tarihi: 17.09.2026 21:15
Güncelleme Tarihi: 17.09.2026 21:30

Sorgun'da dijital delillerle yürütülen operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı

Operasyonun detayları

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Sorgun ilçesinde düzenlenen operasyonda, 'bilişim yolu ile hırsızlık ve kredi kartlarının kötüye kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçları kapsamında U.C.G. isimli şüpheliye yönelik işlem yapıldı.

ele geçirilen materyaller:

Aramalarda çeşitli dijital materyallere el konuldu. Elde edilen cihazlar ve veri taşıyıcıları, adli inceleme için emniyetçe muhafaza altına alındı ve incelemeye sevk edildi.

yasal süreç ve soruşturma:

Şüpheli U.C.G. hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor; kolluk kuvvetleri, ele geçen veriler ışığında incelemelerini derinleştirerek adli süreci yürütecek.

YOZGAT'IN SORGUN İLÇESİNDE DÜZENLENEN OPERASYONDA BİLİŞİM VE DOLANDIRICILIK SUÇLARINDAN 1 ŞÜPHELİ...

YOZGAT'IN SORGUN İLÇESİNDE DÜZENLENEN OPERASYONDA BİLİŞİM VE DOLANDIRICILIK SUÇLARINDAN 1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.