Söke'de akşam çatışması can aldı: bir ölü, altı yaralı

Aydın'ın Söke ilçesinde çıkan silahlı çatışmada 38 yaşındaki Umut Cabaş yaşamını yitirdi; altı kişi yaralandı, soruşturma ve güvenlik önlemleri sürüyor.

Yayın Tarihi: 24.07.2026 09:43
Güncelleme Tarihi: 24.07.2026 09:43

Söke'de akşam çatışması can aldı: bir ölü, altı yaralı

Söke'de akşam çatışması

Aydın'ın Söke ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan tartışma, henüz belirlenemeyen bir nedenle kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayın yaşandığı bölgeden gelen ihbar üzerine sağlık ve güvenlik ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yaralılar ve yaşamını yitiren kişi:

Olayda 6 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi ile bir özel hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan 38 yaşındaki Umut Cabaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Güvenlik önlemleri ve soruşturma:

Hastanelerde ve çevresinde artan gerginlik nedeniyle güvenlik güçleri geniş kapsamlı önlemler aldı. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin yanı sıra Aydın'dan takviye olarak çevik kuvvet ekipleri de ilçeye sevk edildi; hastanelerin girişlerinde ve çevresinde güvenlik güçlerinin sayısı artırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

38 YAŞINDAKİ UMUT CABAŞ

38 YAŞINDAKİ UMUT CABAŞ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.