Sokakları güvenceye alan operasyonda üç tutuklama

Adapazarı, Serdivan ve Akyazı'da düzenlenen 'Sokaklar Güvende' operasyonunda üç şüpheli gözaltına alındı; 2 kilo skunk ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 15.09.2026 12:38
Güncelleme Tarihi: 15.09.2026 12:52

Sokakları güvenceye alan operasyonda üç tutuklama

operasyonun detayları:

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 'Sokaklar Güvende' operasyonunda, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Adapazarı, Serdivan ve Akyazı ilçelerinde üç ayrı müdahale gerçekleştirdi.

Araç, ikamet ve üzerlerinde yapılan aramalarda 2 kilo skunk, 7,20 gram esrar, 3 ruhsatsız tabanca, bir kurusıkı tabanca, hassas terazi, rulo alüminyum folyo, değirmen ve zıvana olarak tabir edilen aparat ile 4 şarjör ve 7 fişek ele geçirildi.

şüpheliler ve yasal süreç:

Operasyon kapsamında yakalanan E.Ö.K., Ö.T. ve E.P. isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

SAKARYA'DA POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN "SOKAKLAR GÜVENDE" OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 3...

SAKARYA'DA POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN "SOKAKLAR GÜVENDE" OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 3 UYUŞTURUCU ŞÜPHELİSİ, SEVK EDİLDİKLERİ ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.