Siverek'te 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 'Kamu kurum ve kuruluşları ile tüzel kişiliklerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.A. jandarma tarafından yakalandı.

Yayın Tarihi: 18.07.2026 13:52
Güncelleme Tarihi: 18.07.2026 13:52

Siverek'te 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Siverek'te 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Olayın ayrıntıları

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.A.'nın Siverek ilçesinde olduğu tespit edildi.

Kesinleşmiş cezanın "Kamu kurum ve kuruluşları ile tüzel kişiliklerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan olduğuna ilişkin tespit yapıldığı bildirildi.

Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucunda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edilmek üzere işlem başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma ve işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

SİVEREK

SİVEREK

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.