Sivasspor'un Keçiörengücü maçı hazırlıkları
Sivasspor, Trendyol 1. Lig 2026-2027 sezonunun 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Keçiörengücü karşılaşması için saha çalışmalarına başladı. Yönetimi üstlenen teknik kadro, planlı ve tempo kontrollü bir idman programı uyguladı.
Antrenmanda öne çıkanlar:
Takımın son idmanı Yardımcı Antrenör Ziya Erdal yönetiminde gerçekleşti. Futbolcular önce kapsamlı bir ısınma programından geçti, ardından pas çalışmaları ile top dolaşımı ve hız kazanımı üzerine yoğunlaşıldı. Son bölümde ise oyun içinde pozisyon alma ve taktik organizasyonlar üzerinde sistematik tekrarlar yapıldı.
Maç bilgileri ve takvim:
Trendyol 1. Lig 8. hafta mücadelesi, 19 Eylül 2026 Cumartesi günü saat 17.00'de Aktepe Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma deplasmanda olacak ve ekip performansını sahada sergilemek için taktiksel hazırlıklarını tamamlamayı hedefliyor.
Antrenman kurgusu, oyuncuların hem fiziksel ritmini korumaya hem de takım içi uyumu pekiştirmeye yönelikti. Teknik ekip, oynanacak zorlu müsabette istenen düzeye gelmek için idman yoğunluğunu maç saatine kadar koruyacak.
SİVASSPOR, TRENDYOL 1. LİG 2026-2027 SEZONUNUN 8. HAFTASINDA DEPLASMANDA KEÇİÖRENGÜCÜ İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.