Sivasspor hazırlıkları sürdürüyor
Sivasspor, Trendyol 1. Lig 2026-2027 sezonu ilk haftasında 8 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Esenler Erokspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Teknik ekip, oyuncuların hem fiziksel hem de taktik açıdan hazır olmasını hedefliyor.
Antrenmanın akışı:
Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve yardımcılarının yönettiği idman, ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncuların oyuna hızlı adapte olması için yapılan pas çalışmaları, kısa pas yoğunluklu organizasyonlar ve dar alan oyunları üzerine kuruldu. Antrenman, takımın koordinasyonunu ölçen çift kale maçla tamamlandı.
Vurgu ve öncelikler:
Günlük programda savunma düzeni ve hücum dönüşleri ön plandaydı. Teknik heyet, maç temposuna uygun kısa pas trafiği ve dar alan kombinasyonlarına özel önem verdi. İdmandaki çift kale maç, oyuncuların rekabet düzeyini artırmak ve maç kondisyonunu ölçmek amacıyla kullanıldı.
Takım, hazırlıklarını yarın yapılacak yeni bir antrenmanla sürdürecek ve maç öncesi planlanan çalışmalar adım adım uygulanacak. Kulübün hedefi, sezona hazır bir kadroyla başlamak ve açılış haftasında sahadan güçlü bir performansla ayrılmak.
SİVASSPOR, TRENDYOL 1. LİG 2026-2027 SEZONUNUN İLK HAFTASINDA ESENLER EROKSPOR İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ.