Sivas'ta inşaat işçisi baltayla üç kişiyi yaraladı; şüpheli gözaltına alındı

Sivas'ta Ahmet Turan Gazi Mahallesi'nde bir inşaat işçisi baltayla iki işçi ve durakta bekleyen bir kişiyi yaraladı; şüpheli gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 08.06.2026 19:29
Güncelleme Tarihi: 08.06.2026 19:44

Sivas'ta inşaat işçisi baltayla üç kişiyi yaraladı; şüpheli gözaltına alındı

Sivas'ta inşaat işçisi baltayla üç kişiyi yaraladı

Olayın ayrıntıları

Edinilen bilgiye göre olay, Sivas şehir merkezi Ahmet Turan Gazi Mahallesinde gerçekleşti. İddialara göre psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Ş.D. (36), inşaatta birlikte çalıştığı eniştesi Z.A. (45) ve yanında bulunan O.F. (74)'yi baltayla yaraladı.

Daha sonra aynı şüphelinin, durakta otobüs bekleyen H.N.'yi de baltayla yaraladığı bildirildi. Yaralanan üç kişi, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanmaları nedeniyle ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Olayın bir kısmının güvenlik kameralarına yansıdığı ve bu kayıtların incelemeye alındığı belirtildi.

Soruşturma ve mevcut durum

Olayın ardından Ş.D. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

SİVAS’TA CİNNET GETİREN BİR İNŞAAT İŞÇİSİ BALTA İLE 2 İŞÇİ VE DURAKTA OTOBÜS BEKLEYEN BİR KİŞİYİ...

SİVAS’TA CİNNET GETİREN BİR İNŞAAT İŞÇİSİ BALTA İLE 2 İŞÇİ VE DURAKTA OTOBÜS BEKLEYEN BİR KİŞİYİ YARALADI.

SİVAS’TA CİNNET GETİREN BİR İNŞAAT İŞÇİSİ BALTA İLE 2 İŞÇİ VE DURAKTA OTOBÜS BEKLEYEN BİR KİŞİYİ...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!