Sivas Tatlıcak-Herekli yakınlarında trafik kazası: Üç ölü
Edinilen bilgilere göre, Sivas Tatlıcak-Herekli köyü yakınlarında meydana gelen kazada, kanser hastası babasını hastaneye götürmek için yola çıkan sürücünün kullandığı hafif ticari araç şarampole devrildi.
Kaza ve müdahale
06 ET 7861 plakalı hafif ticari aracı yöneten Beytullah Güller idaresindeki araç, Sivas istikametine seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç şarampole devrilerek bir ağaca çarptı.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, sürücü Beytullah Güller, kanser hastası baba Şükrü Güller ve araçta bulunan Menevşe Güller'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Soruşturma ve değerlendirme
Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kazanın, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine bağlı olarak gerçekleştiği bildirilirken, yetkililer soruşturmanın devam ettiğini belirtti.
Ulaşım ve hasta nakli konularında acil durumlarda alınması gereken önlemler ile yol koşullarının kazaların seyrine etkisi uzman görüşlerinde sıkça vurgulanmaktadır. Bu olay, özellikle hasta yakınlarının acil taşımalar sırasında daha dikkatli olunmasının önemini bir kez daha ortaya koydu.
SİVAS’TA KANSER HASTASI BABASINI HASTANEYE GÖTÜRMEK İÇİN YOLA ÇIKAN AİLENİN BULUNDUĞU HAFİF TİCARİ ARAÇ ŞARAMPOLE DEVRİLDİ. FECİ KAZADA BABA, ANNE VE OĞUL HAYATINI KAYBETTİ.