Şırnak'ta yeni dönem 'Türkiye sohbetleri': başdanışmanlar STK ve vatandaşlarla bir araya gelecek

Ahmet Selim Köroğlu ile Ayhan Oğan, Şırnak'ta yapılacak 'Türkiye Sohbetleri' için kente geldi; STK ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Yayın Tarihi: 25.09.2026 13:15
Güncelleme Tarihi: 25.09.2026 13:15

Şırnak'ta yeni dönem 'Türkiye sohbetleri': başdanışmanlar STK ve vatandaşlarla bir araya gelecek

Cumhurbaşkanlığı heyeti Şırnak programına başladı

Cumhurbaşkanı başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Oğan, çeşitli etkinliklere katılmak üzere Şırnak'a geldi. Heyetin gelişi, yerel temasları ve 'Türkiye Sohbetleri' programı kapsamında yapılacak görüşmelerin habercisi olarak değerlendiriliyor.

havaalanında karşılama:

Heyet, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanında karşılandı. Karşılama töreninin ardından heyet kent merkezine geçti; bu ilk karşılaşma, ziyaretin resmî başlangıcını işaret etti.

öğretmenevinde yapılacak temaslar:

Program kapsamında Köroğlu ve Oğan'ın, Şırnak Öğretmenevinde düzenlenecek 'Türkiye Sohbetleri Programı' aracılığıyla sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmaları planlanıyor. Heyetin ziyaretinin, yerel paydaşlarla doğrudan iletişim kurma ve güncel konuları tartışma imkânı sağlayacağı belirtiliyor.

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANLARI AHMET SELİM KÖROĞLU İLE AYHAN OĞAN, ŞIRNAK’TA DÜZENLENECEK "TÜRKİYE...

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANLARI AHMET SELİM KÖROĞLU İLE AYHAN OĞAN, ŞIRNAK’TA DÜZENLENECEK "TÜRKİYE SOHBETLERİ" PROGRAMINA KATILMAK ÜZERE KENTE GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.