DOLAR
42,85 -0,06%
EURO
50,42 0,39%
ALTIN
6.206,22 -0,58%
BITCOIN
3.736.489,65 0,76%

Şırnak'ta Özel Güvenlik Bölgesi İlanı

Şırnak'ta milli güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla bazı alanlar 30 Ağustos-13 Eylül tarihleri arasında özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

Yayın Tarihi: 28.08.2024 17:17
Güncelleme Tarihi: 28.08.2024 17:17

Şırnak'ta Özel Güvenlik Bölgesi İlanı

Şırnak'ta Güvenlik Önlemleri Artıyor

Şırnak Valiliği tarafından yapılan duyuruda, bazı bölgelerin özel güvenlik alanı olarak belirlendiği açıklandı.

Özel Güvenlik Bölgesi İlanı

Valilik, milli güvenlik, kamu düzeni ve güvenliğin sağlanması, şiddet olaylarının önlenmesi amacıyla 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ile Güvenlik Bölgeleri Kanunu çerçevesinde bazı bölgeleri geçici olarak özel güvenlik alanı ilan etti.

İlan Edilen Bölgeler

Belirtilen alanlar arasında Bestler-Dereler ve Gabar Dağı, Cudi Dağı, Kurt Dağı ve Kelmehmetler gibi bölgeler ön plana çıkıyor. Bu alanların geçici olarak özel güvenlik bölgesi olması 30 Ağustos ile 13 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Bölgelere Giriş Yasak

Valilikteki açıklamada, belirtilen bölgelerin koordinatlarının Valiliğin resmi internet sitesinde yer aldığı ve bu bölgelere halkın girmemesi gerektiği vurgulandı. Bu karar, vatandaşların can ve mal güvenliği için büyük önem taşımaktadır.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı