Şırnak’ta okul servisi ile tanker çarpıştı: 13’ü öğrenci, 14 yaralı
Şırnak’ın Silopi ilçesinde gerçekleşen kazada 13'ü öğrenci olmak üzere 14 kişi yaralandı.
Kaza yeri ve oluş şekli
Kaza, Silopi–Habur Sınır Kapısı yolu üzerindeki Başverimli beldesi yakınlarında akşam saatlerinde meydana geldi. Aynı yönde seyreden plakası öğrenilemeyen tanker, okul servisi ile çarpıştı.
Müdahale ve hastane bilgisi
Çarpışmanın etkisiyle servis aracındaki 13 öğrenci ile sürücü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Resmi açıklama ve sağlık durumu
Silopi Kaymakamı Çağlar Partal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen hastanede yaralı öğrencileri ziyaret ederek, sağlık durumlarına ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
Kaymakam Partal, "Okul servis aracımız ile tankerin karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Allah’a şükür durumu ağır olan bir öğrencimiz ya da şoförümüz yok. Servis aracında 13 öğrencimiz bulunuyordu. Hepsi müşahede altında, durumları hafif. Şoförümüzün bacağında kırık var ancak yaralılarımızın genel sağlık durumları iyi" dedi.
Soruşturma
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
ŞIRNAK’IN SİLOPİ İLÇESİNDE, OKUL SERVİSİ İLE BİR TANKERİN ÇARPIŞMASI SONUCU 13’Ü ÖĞRENCİ OLMAK ÜZERE 14 KİŞİ YARALANDI.