Şırnak'ta Altın ve Döviz Hırsızlığı: İki Şüpheli Mardin'de Yakalandı
Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde bir araçtan yaklaşık 5 kilogram altın, 10 bin dolar ve 1.000 avro çaldığı iddia edilen 2 şüpheli, Mardin'de gözaltına alındı.
Olayın ardından İl Jandarma Komutanlığı, hırsızlıkla ilgili çalışma başlattı. Yapılan açıklamada, suçlamaların merkezinde yer alan altın sevkiyatı ile ilgilenen kişilerin aracından %strong%çalıntı altın ve döviz miktarı%strong% belirtildi.
Şüphelilerin, kiralık bir araçla Mardin'e gitmeleri ve ardından aracı terk ettiklerinin belirlenmesi üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri harekete geçti. Eşkal bilgileri doğrultusunda yapılan operasyonda 2 zanlı yakalandı.
Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği ve(ele geçirilen altın ile döviz) sahibine teslim edildiği bildirildi.
Şırnak'ta bir araçtan yaklaşık 5 kilogram altın ile döviz çaldıkları iddiasıyla Mardin'de 2 şüpheli gözaltına alındı.