Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Sirkeli sudaki korkunç tehlike! Böyle kullanılınca bir anda felç bırakıyor

İnsanlar doğal çözüm yollarıyla hastalıklara çözüm bulmaya çalışıyor. Bu doğal yöntemler nelerdir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 13.02.2024 18:18
Güncelleme Tarihi: 13.02.2024 18:18

Sirkeli sudaki korkunç tehlike! Böyle kullanılınca bir anda felç bırakıyor

Kış ayının gelmesiyle birlikte iyileştirmek için kullanılan yöntemler esasında zararlı olabilir. Bu yöntemler nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

SİRKELİ SUYU KOKLAMAK ZARARLI OLABİLİR!

Havaların soğumasıyla hastalıklar da beraberinde gelmektedir. Soğuk algınlıklarında artış görülmektedir. İyileştirmek için kullanılan yöntemler sağlığa zarar verebilmektedir.sirkeli su

Doğal yöntemler arasında en çok tercih edilen yöntem burna sirkeli su çekmektir. Uzmanlar ise evde yapılan bu yöntem için uyarıda bulundu. Burna sirkeli su çekme yöntemi doğru değildir. Sirke asidik yapıya sahiptir. Bu da burun mukozasına zarar vermektedir. 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı yemeklik karbonatın karıştırılmasıyla buruN çekilmesi önerilmektedir.

Uzmanlar boğaz şişmesi için 1 bardak su, 2-3 damla sirkeyle yapılan gargarayı önermektedir. Ihlamur çayının boğaz ağrısına iyi geldiği belirtilmektedir. Hastalıkta bol su tüketimi önemlidir. İçeceklerin sıcak olmasından yana ılık olması tercih edilmelidir.

Elma sirkesi bağırsaklarına çalışmasına destek sağlar. Bazal metabolizma hızlanır. Kilo kaybı gerçekleşir. Aynı zamanda antibiyotik özelliğine sahiptir. İdrar yolu enfeksiyonlarında 1 bardak suyla elma sirkesi karışımının tüketilmesi önerilmektedir.