Sinop'ta pirinç fabrikasında çeltik çuvalı devrildi: 67 yaşındaki kişi hayatını kaybetti
Boyabat'ta meydana gelen kazada ağır yaralanan kişi, Samsun'da yaşamını yitirdi
Sinop'un Boyabat ilçesi Boyabat-Durağan karayolu üzerindeki Yeşil Durağan Pirinç Fabrikasında meydana gelen olayda, Sabri Ayhan (67) adlı kişi üzerine istiflenmiş çeltik çuvallarının devrilmesi sonucu ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Ayhan kendi yemeklik çeltiğini fabrikada patoz ettirip temizletmek amacıyla deponun araç girişine kendi aracıyla götürdü. Bu sırada üzerine devrilen çuvallar nedeniyle ağır yaralanan Ayhan, ilk olarak Durağan Devlet Hastanesine, ardından Boyabat Devlet Hastanesine sevk edildi.
İlk müdahalenin ardından sağlık durumu nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Ayhan, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yaşlı adamın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Uzmanların ve iş güvenliği uygulamalarının dikkate alındığı iş yerlerinde, depolama ve istifleme süreçlerinde alınacak önlemler kazaların riskini azaltabiliyor. Bu tür olaylar, özellikle ağır yüklerin güvenli şekilde sabitlenmesi ve yükleme-boşaltma sırasında yürütülecek kontrollerin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.
Soruşturma sonuçları ve yetkili mercilerin açıklamaları bekleniyor.
SABRİ AYHAN (67) HAYATINI KAYBETTİ.