Sinop'ta ÇEDES yılı kapanışında yaklaşık 200 öğrenci camide buluştu

Sinop'ta ÇEDES yıl sonu etkinliğinde yaklaşık 200 öğrenci Sinop 33 Evler Camii'nde bir araya gelerek kardeşlik, paylaşma ve manevi değerleri pekiştirdi.

Yayın Tarihi: 14.05.2026 13:40
Güncelleme Tarihi: 14.05.2026 13:43

Sinop'ta ÇEDES yılı kapanışında yaklaşık 200 öğrenci camide buluştu

Sinop'ta ÇEDES yıl sonu etkinliği: Camiler çocuklarla şenlendi

Sinop 33 Evler Camii'nde yaklaşık 200 öğrenci bir araya geldi

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamındaki yıl sonu etkinliği, Sinop 33 Evler Camii'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan öğrenciler cami saflarında bir araya gelerek programın amaçladığı manevi değerlerin aktarımına katkı sundu.

Programda kardeşlik, samimiyet ve paylaşma duyguları ön plana çıktı. Katılımcılar, caminin sakin ve huzurlu atmosferinde birlikte vakit geçirirken, etkinlik çocukların camiyle kurdukları bağı güçlendiren anlara sahne oldu. Etkinlik boyunca oluşan görüntüler, projenin hedef kitlesiyle kurduğu bağı görsel olarak da ortaya koydu.

Etkinliğin düzenlenme biçimi, eğitim ve sosyal içerik açısından çocukların kültürel ve manevi gelişimine katkı sağlayacak şekilde planlandı. Bu tür programlar, genç kuşaklara aktarılmak istenen değerlerin somut deneyimlerle desteklenmesine imkan tanıyor; katılımcılar arasındaki iletişim ve dayanışma hissini güçlendiriyor.

Yetkililer, benzer etkinliklerin toplumun temel yapı taşlarını güçlendirme hedefiyle sürdürüldüğünü belirterek, ÇEDES projelerinin çocukların kültürel ve manevi gelişimine önemli katkı sunduğunu vurguladı. Projenin yıl sonu programları, yerel düzeyde değer aktarımını ve toplumsal bağlılığı desteklemeyi amaçlıyor.

SİNOP’TA ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN YIL SONU ETKİNLİĞİNDE YAKLAŞIK 200 ÖĞRENCİ BİR ARAYA...

SİNOP’TA ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN YIL SONU ETKİNLİĞİNDE YAKLAŞIK 200 ÖĞRENCİ BİR ARAYA GELEREK MANEVİ DEĞERLER ETRAFINDA BULUŞTU.

SİNOP’TA ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN YIL SONU ETKİNLİĞİNDE YAKLAŞIK 200 ÖĞRENCİ BİR ARAYA...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.