Kenan İmirzalıoğlu’ndan aldatma iddialarına sert yanıt: Biz o kuyuya inmeyiz
Magazin gündemine bomba gibi düşen aldatma iddialarıyla ilgili Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinden ilk açıklama geldi. Basın mensuplarına samimi bir şekilde yaklaşan İmirzalıoğlu, “Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz umursamadık bile” diye konuştu.
Kenan İmirzalıoğlu'nun İhanet iddiaları magazin dünyasını salladı
Oyuncu Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Çift, birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getirirken, iki kız çocuğu sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da hayranlarının beğenisini toplayan Kobal ve İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan ihanet iddialarıyla gündeme geldi.
Kobal ve İmirzalıoğlu iddialara kulak asmadı
İhanet iddiaları sonrası herkesin merakla beklediği Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, iddialara aldırmadıklarını gösterdi. Şarkıcı Edis’in doğum günü partisine katılan çift, samimi tavırları ve verdikleri pozlarla iddiaları yalanladı. Daha sonra Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan ikili, basın mensuplarının sorularını da cevapladı. “Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki”
Kenan İmirzalıoğlu, şunları söyledi: “Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz umursamadık bile. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nereden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz.”