Sincan Belediyesi'nden LGS öncesi simit ve meyve suyu ikramı
Sincan Belediyesi, Liselere Giriş Sınavı (LGS) için ilçede sınava katılacak öğrenci ve ailelerine sabah saatlerinde simit ve meyve suyu ikramında bulundu. İkramlar, sınav saatine kadar devam ederek öğrencilerin sınav öncesi moral ve enerji ihtiyacına katkı sağladı.
Etkinlik düzeni
Bölgede bulunan her okulun önünde kurulan stantlarda, kahvaltı yapma imkânı bulamayan öğrenci ve ailelere ikramlar ulaştırıldı. Organizasyonda belediye ekipleri görev aldı ve uygulama, sınav merkezlerinin tamamında eş zamanlı gerçekleşti.
Tepkiler ve sürdürme kararı
Veliler ve öğrenciler sunulan hizmeti takdir ederek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve ekibine teşekkür etti. Belediye, aynı uygulamayı 20 - 21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde de ilçedeki tüm sınav merkezlerinde sürdürmeyi planlıyor.
Başkanın açıklaması
Murat Ercan yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, iyi bir lise hayali ile bütün yıl büyük emek veren ve bugün sınav heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimize gönülden başarılar diliyor, emeklerinin karşılığını alacaklarına yürekten inanıyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
SİNCAN BELEDİYESİ, LİSELERE GİRİŞ SINAVI’NA KATILACAK OLAN ÖĞRENCİLER VE AİLELERİNE SİMİT VE MEYVE SUYU İKRAMINDA BULUNDU