Simge Manisa Gençlik Festivali'nde Cumhuriyet Meydanı'nda Sahne Aldı
19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Festivali'nin beşinci gününde pop müziğin sevilen ismi Simge Manisalılara konser verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gençlik Festivali nin beşinci gününde, ünlü sanatçı Simge Cumhuriyet Meydanı'nda sahne aldı. Alanda toplanan binlerce vatandaş, sanatçının repertuarındaki parçalara hep bir ağızdan eşlik ederek geceye yoğun ilgi gösterdi.
Konserde Simge, enerji dolu performansıyla dikkat çekti. Sanatçı sahnede, sevilen parçalarından ‘Önümüz Yaz’ ve ‘Aşkın Olayım’ gibi hitleri seslendirdi; izleyiciler büyük bir koro oluşturarak şarkılara katıldı. Organizasyonun akışı boyunca mekan, müzikseverlerin coşkusuna sahne oldu.
Konser sırasında sahneye çıkarak Simge'ye teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste ile Genel Sekreter Yardımcısı Erk Kayabaş, sanatçıya gecenin anısına hediyeler takdim etti. Burak Deste, Başkan Besim Dutlulunun selamlarını ileterek, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gençleri kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen festival, çeşitli etkinliklerle sürüyor ve önümüzdeki günlerde de farklı programlarla halkla buluşmaya devam edecek.
Manisa Gençlik Festivalinde Simge sahne aldı