Şile'de sağanak sonrası ev ve sokaklar sular altında kaldı:
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'nin uyarılarının ardından Şile'de birçok evi ve sokağı su altında bıraktı. En çok yağış alan ilçelerden biri olan Şile'nin Ahmetli köyünde tek katlı bir ev ile çevresi suyla doldu.
mahsur kalanların durumu:
Evde yaşayan 3 yaşlı kardeş, yükselen su nedeniyle evde mahsur kaldı. Evin ve bahçesinin suyla dolduğu belirtilirken, kardeşlerden birinin yatalak olduğu bildirildi. İçerde mahsur kalan Emine Beykoz, 'Hava yağdı, Allah’ın yağmuru yapacak bir şey yok. 3 kişi evde duruyoruz, yoldan geçenlerden belediyeyi aramasını istedim' dedi.
yakınların çağrısı ve yerel gözlemler:
Yaşlı kardeşlerin akrabası Arzu Aydın da durumu anlatarak, 'Ablamız çok mağdur, kendi evime bakmaya buraya geldim. Burayı görünce yenge nasılsın evde su var mı dedim. Kimse bir şey yapmadı dedi. İçerde hasta yatalak var' ifadelerini kullandı. Bölgedeki su baskınları, Meteoroloji ve valiliğin uyarılarına rağmen etkisini sürdürdü; Ahmetli köyündeki evlerde teyakkuz devam ediyor.
İÇERDE MAHSUR KALAN EMİNE BEYKOZ