Ali Demir'den Anlamlı Bağış
Siirt'te yaşayan emekli esnaf Ali Demir, Filistin ve bir Afrika ülkesindeki ihtiyaç sahiplerine 200 bin lira bağışlayarak toplumda örnek bir davranış sergiledi.
Bağışın Detayları
İl Müftülüğü'nden yapılan açıklamada, Demir'in, İsrail'in saldırıları sonucu mağdur durumdaki Filistinliler ve bir Afrika ülkesindeki ihtiyaç sahipleri için 100'er bin lira olmak üzere toplamda 200 bin lira bağışta bulunduğu belirtildi.
Çalışmaların Desteklenmesi
Demir, bağışını Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesi Başkanlığı ve Siirt Müftüsü Şakir Pinal'e ulaştırarak bu paranın doğru bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağladı. Bu anlamlı bağış için hayırsever Ali Demir'e teşekkür edildi.
Diyanet Vakfı'ndan Destek Vurgusu
İl Müftüsü Şakir Pinal, bağışın Filistin ve Afrika'daki mazlum insanlar için büyük bir destek olduğunu vurgulayarak, hayırseverin bu örnek davranışının diğer bireylere de ilham vermesini umduğunu ifade etti.
Siirt'te emekli esnaf Ali Demir'in (ortada), Filistin ve bir Afrika ülkesindeki ihtiyaç sahipleri için 200 bin lira bağışta bulunduğu belirtildi.
Siirt'te emekli esnaf Ali Demir'in (ortada), Filistin ve bir Afrika ülkesindeki ihtiyaç sahipleri için 200 bin lira bağışta bulunduğu belirtildi.