Siirt-Kurtalan kara yolunda otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Siirt-Kurtalan kara yolunda otomobilin çarptığı yaşlı adam, kaldırıldığı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 02.07.2026 09:47
Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 09:47

Siirt-Kurtalan kara yolunda otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Siirt-Kurtalan kara yolunda otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

kaza ve müdahale

Siirt-Kurtalan kara yolu üzerinde meydana gelen kazada, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan Abdullah Ertaş'a çarptığı bildirildi.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Abdullah Ertaş için olay yerine sevk edilen 112 acil sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahalenin ardından Ertaş, ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste tedavi altına alınan ve daha sonra yoğun bakım ünitesine alınan Abdullah Ertaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı ve soruşturma sürüyor.

SİİRT-KURTALAN KARA YOLUNDA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM, KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI...

SİİRT-KURTALAN KARA YOLUNDA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM, KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.