Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Show TV’nin Yeni Dizisi “Kara” Gerçek Bir Hikaye mi Uyarlama mı? Kara kısaca özeti

Show TV’nin yeni dizisi “Kara”, gerçek bir olaydan esinlenerek yazılmış bir aşk hikayesi. Dizinin başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel bulunuyor. Dizinin ne zaman ve nerede yayınlanacağı ise merak ediliyor. Peki Kara dizisi uyarlama mı?

Yayın Tarihi: 21.12.2023 12:46
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 19:54

Show TV’nin Yeni Dizisi “Kara” Gerçek Bir Hikaye mi Uyarlama mı? Kara kısaca özeti

Show TV’nin yeni dizisi “Kara”, 1998 yılında işlenen bir cinayetin ardından yolları kesişen iki ailenin çocuklarının aşkını konu alıyor. Dizinin başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel yer alıyor. Dizinin hikayesi ise merak ediliyor. Dizi, gerçek bir hikayeye mi dayanıyor, yoksa tamamen kurgu mu?

Show TV’nin yeni dizisi “Kara”, ilk bölümüyle 21 Aralık Perşembe izleyiciyle buluştu. Dizinin yapımcılığını Most Production, yönetmenliğini Ender Mıhlar, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay üstleniyor. Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Dizide, 1998 yılında yaşanan bir cinayetin ardından yolları kesişen iki ailenin çocuklarının aşkı anlatılıyor. Dizinin başrollerinde ise sevilen oyuncular İlker Kaleli ve Öykü Karayel bulunuyor. Dizinin hikayesi ise merak ediliyor. Dizi, gerçek bir hikayeye mi dayanıyor, yoksa tamamen kurgu mu?

Kara'nın Hikayesi Gerçek mi?

Dizinin hikayesi, gerçek bir olaydan esinlenerek yazılmıştır. Dizinin senaristi Ayberk Çınar, dizinin hikayesinin nasıl ortaya çıktığını şöyle anlatıyor: "Dizinin hikayesi, 1998 yılında yaşanan gerçek bir cinayet olayından yola çıkıyor. Olayda, bir hırsız, bir evdeki kadını bıçaklayKara öldürüyor. Kadının kocası, ünlü bir ekonomi profesörü. Hırsızın oğlu ise, babasının suçunu üstlenerek hapse giriyor. Biz de bu olayı, günümüze taşıyKara, iki ailenin çocuklarının aşkını anlatan bir hikaye yazdık. Dizinin adı da, hırsızın oğlunun lakabı olan Kara’nın tersi olan Kara oldu."1

Kara Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Dizinin oyuncu kadrosunda; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi isimler yer alıyor. İlker Kaleli, dizide Akay Talan ya da Kara adlı hırsızın oğlunu canlandırıyor. Öykü Karayel, dizide Zeynep Çınar adlı ekonomi profesörünün kızını oynuyor. Tülin Özen, dizide Zeynep’in annesi Elif Çınar’ı, Mehmet Özgür ise Zeynep’in babası Rauf Çınar’ı canlandırıyor. Yıldıray Şahinler, dizide hırsızın babası Necip Talan’ı, Kerem Arslanoğlu ise Zeynep’in sevgilisi Atilla Saran’ı oynuyor.

Dizinin Yayın Tarihi ve Yeri Belli Oldu mu?

Dizinin yayın tarihi ilk bölümüyle 21 Aralık Perşembe 20:00'da Show TV'de.

“Kara” dizisi ne zaman başlayacak? “Kara” dizisi, 21 Aralık Perşembe 20:00'daShow TV’de başlayacak.

“Kara” dizisi konusu ne? “Kara” dizisi, 1998 yılında işlenen bir cinayetin ardından yolları kesişen iki ailenin çocuklarının aşkını anlatıyor.

“Kara” dizisi gerçek mi? “Kara” dizisi, gerçek bir olaydan esinlenerek yazılmıştır. Dizinin senaristi Ayberk Çınar, dizinin hikayesinin nasıl ortaya çıktığını bir röportajda anlatmıştır.