Serik'te sulama kanalına uçan araçtaki iki kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Serik'te 07 BTE 630 plakalı hafif ticari araç DSİ sulama kanalına uçtu; sürücü Kerem Cem Kambur ile yolcusu itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 28.10.2026 11:40
Güncelleme Tarihi: 28.10.2026 11:40

Serik'te sulama kanalına uçan araçtaki iki kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

olayın özeti:

Antalya'nın Serik ilçesi Boğazkent Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 07 BTE 630 plakalı hafif ticari araç, DSİ’ye ait sulama kanalına düştü. Araçta sürücü Kerem Cem Kambur (20) ile yolcu Hüseyin Eke (25) bulunuyordu. Olayın ardından iki kişi araç içinde mahsur kaldı ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

kaza ve kurtarma çalışması:

Kazada yaralanan sürücü Kerem Cem Kambur, araç içerisinde mahsur kaldı. Yolcu Hüseyin Eke, yaralı sürücüyü araç içerisinden çıkartıp aracın üzerine taşıyarak kurtarılmayı bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sulama kanalındaki iki kişiye ulaşmak için merdivenle müdahale yaptı ve kişileri güvenli şekilde kanaldan çıkardı. Yaralı sürücüye sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kambur ambulansla hastaneye sevk edildi; sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

arama ve soruşturma:

Kurtarma sonrası ekipler, araç içinde üçüncü bir kişinin olabileceği ihtimaline karşı kanal içinde tekrar arama yaptı; olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı ve olay yerinde delil toplama ile trafik yönünden soruşturma yürütüldü.

Antalya'da sulama kanalına uçan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı

Antalya'da sulama kanalına uçan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!