Serik'te lastik patlaması sonucu kontrol kaybı ve araç çarpışması
Antalya'nın Serik ilçesinde D400 Antalya - Alanya karayolunda seyir halindeyken lastiği patlayan kamyonet, yol kenarında park halinde bulunan hafif ticari araca çarptı. Olayda sürücü yara almazken çarpmanın etkisiyle kamyonet yaklaşık 50 metre daha giderek yol kenarında durdu.
Olayın ayrıntıları
Kaza; M.A. yönetimindeki 35 BIY 235 plakalı kamyonet ile S.Ş.'ye ait 07 BHZ 559 plakalı hafif ticari aracın karıştığı şekilde gerçekleşti. Kamyonetin sürücüsü M.A. olay sonrası yaptığı açıklamada: "Arabamın lastiği patlayınca araç savruldu. Daha sonra yol kenarında bulunan araca çarptım" dedi.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Kayıtlar ve soruşturma
Olay anı, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı; görüntülerde seyir halindeki kamyonetin park halindeki araca çarpması ve savrulma anı görülüyor. Polis, olayla ilgili olarak soruşturmayı sürdürüyor ve görgü ile teknik incelemeler yürütülüyor.
KAZA ANI, BİR İŞ YERİ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.