Serik'te gecekonduda yangın söndürüldü

Antalya'nın Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü; can kaybı veya yaralanma yok, inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 17.06.2026 14:24
Güncelleme Tarihi: 17.06.2026 14:28

Serik'te gecekonduda yangın söndürüldü

Serik'te gecekonduda yangın söndürüldü

Olayın gelişimi

Antalya'nın Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'ndeki bir gecekonduda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevleri ve yükselen dumanları fark eden mahalleli, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Yangının çıkış nedenini belirlemek üzere inceleme başlatıldı.

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE BİR GECEKONDUDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA...

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE BİR GECEKONDUDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ.

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE BİR GECEKONDUDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.